Aanleveren bestanden

 

Voor een juiste verwerking van uw opdracht vragen wij u onderstaande richtlijnen te hanteren.  De volgende digitale beeldformaten zijn geschikt voor verwerking:

JPEG-files (*.jpg)
TIFF-files, (*.tif)
Photoshop (*.psd )
Adobe Acrobat (*. PDF)
EPS- bestanden

 

Illustrator

Het is van groot belang dat alle in het bestand gebruikte teksten en pictogrammen omgezet zijn naar paden, contouren. geen outline.

 

PhotoShop

PhotoShop bestanden kunnen als Photoshop-, PDF-, EPS- of als TIFF bestand aangeleverd worden. Om de bestanden te comprimeren kan het beste de JPEG maximum kwaliteit instelling gebruikt worden. Belangrijk is dat het digitale bronbeeld van een hoge kwaliteit en resolutie is. Graag aanleveren in Adobe RGB. 

 

Indien de files niet voldoen een bovengenoemde aanlevering specificaties en naar onze maatstaven daardoor niet verwerkt kunnen worden treedt overleg plaats. De ontstane vertraging kan vanzelfsprekend invloed hebben op de toegezegde levertijd en prijsafspraak. Mochten er extra werkzaamheden optreden dan kunnen wij dit in rekening brengen.

Voor het aanleveren van grote bestanden, groter dan 10MB, adviseren wij wetransfer te gebruiken. Onderstaande button kunt u hiervoor gebruiken.

 

 

Upload bestanden groter dan 10 MB