Sierkussens

Dé trend op interieurgebied: sierkussens met eigen ontwerp. Voor in de woonkamer of om een restaurant een geheel eigen look te geven. Wij maken Sierkussens (45x45cm vast formaat) van 2 materiaalsoorten: maxxheavy outdoor en indoor.

 

 

Beide zijn milieuvriendelijke materialen en gemakkelijk te wassen (op lage temperaturen) en te strijken. Een kussen bestaat uit een hoes met een rits en een uitneembare vulling. Voor bedrijven, hotels of in de horeca. Ontwerp eens een kussen met een verschillende voor- en achterzijde: zo transformeer je de sfeer in een ruimte in een handomdraai. Zorg voor eenheid op het terras en gezelligheid in de tuin. Verfraai een loungeset of de terrasstoelen met sierkussens, voorzien van jouw eigen print.

 

formaten

40 x 40 cm | 45 x 45 cm | 50 x 50 cm | 60 x 60 cm | 60 x 40 cm | 50 x 30 cm

 

 

 

Enthousiast geworden?

BESTELLEN

 

Bent u benieuwd wat hier de kosten van zijn?

Vraag offerte aan

 

voorbeeld Opmaak digitaal bestand sierkussen 45x45cm

Aanleveren in jpg of pdf 200dpi.

Voorbeeld Kussen_Probo

 

Meubelstof

 

Om een huis- of projectstijl door te voeren in het interieur, kiezen interieurspecialisten meer en meer voor het bekleden van meubels met meubelstoffen in de juiste stijl. Hebt u meubels waarvan u wilt weten wat de mogelijkheden zijn? Bel ons.

 

maXXheavy outdoor

MaXXheavy is een waterafstotende stof dat full color geprint wordt d.m.v. sublimatie. Hierdoor is de stof uitermate geschikt voor outdoor-kussens of zitzakken. Denk bijvoorbeeld aan een terras van een horeca-gelegenheid: op veel terrassen staan loungesets, voor extra aandacht zijn kussens met een logo, in de huisstijlkleur, een actie of een menukaart een eye catcher. Doordat de stof gesublimeerd wordt zijn kleuren krachtig en zit de inkt in de vezel van de stof. Hierdoor is de print krasbestendig.

Materiaal :polyesterdoek
Gewicht :245 gr. M2
Max. breedte :300cm
Textuur :mat, lichte structuur
Gebruik :outdoor
Extra :waterafstotend

 

MAXXHEAVY indoor

MaXXheavy is een stof dat full color geprint wordt d.m.v. sublimatie. Hierdoor is de stof uitermate geschikt voor kussens en meubels.  Doordat de stof gesublimeerd wordt zijn kleuren krachtig en zit de inkt in de vezel van de stof. Hierdoor is de print krasbestendig.

Materiaal :polyesterdoek
Gewicht :250 gr. M2
Brandwerend :B1
Max. breedte :300cm
Textuur :mat, lichte structuur
Gebruik :indoor

 

Bent u benieuwd wat hier de kosten van zijn?

Vraag offerte aan

 

 

Vitrage, voile

Naast gordijnen maken wij ook voile (vitrages). Met uw eigen unieke design zorgen voor een indrukwekkende aankleding van uw interieur. Door de tranparantie komt de visual zeer subtiel over. De stof heeft een uitstekende doordruk. Hierdoor is de visual aan twee kanten goed zichtbaar. De doeken zijn ook uitstekend in te zetten als subtiele dividers in ruimte. Wij kunnen in de doeken een tunnel boven en onder er in zoomen zodat ze als banieren kunnen worden opgehangen. Topkwaliteit vitrages voor het interieur van uw hotel, restaurant of kantoor.

 

 

 

Gordijnen

Naast levensgrote podium- en theaterdoeken maken wij ook gordijnen. Passend bij elk interieur en volledig bedrukt met uw eigen kleuren, vormen of ontwerp. Zo goed als alles is mogelijk.

Eigenschappen

– B1 brandcertificaat
– Materiaal: standaard of verduisterend
– In elke eigen print of ontwerp leverbaar

Toepassingen

– Paskamers
– Hotel, restaurant
– Kantoor
– Seminar, congres
– Interieur
– Showroom en etalage