Meubelstof

 

Om een huis- of projectstijl door te voeren in het interieur, kiezen interieurspecialisten meer en meer voor het bekleden van meubels met meubelstoffen in de juiste stijl. Hebt u meubels waarvan u wilt weten wat de mogelijkheden zijn? Bel ons.

 

maXXheavy outdoor

MaXXheavy is een waterafstotende stof dat full color geprint wordt d.m.v. sublimatie. Hierdoor is de stof uitermate geschikt voor outdoor-kussens of zitzakken. Denk bijvoorbeeld aan een terras van een horeca-gelegenheid: op veel terrassen staan loungesets, voor extra aandacht zijn kussens met een logo, in de huisstijlkleur, een actie of een menukaart een eye catcher. Doordat de stof gesublimeerd wordt zijn kleuren krachtig en zit de inkt in de vezel van de stof. Hierdoor is de print krasbestendig.

Materiaal :polyesterdoek
Gewicht :245 gr. M2
Max. breedte :300cm
Textuur :mat, lichte structuur
Gebruik :outdoor
Extra :waterafstotend

 

MAXXHEAVY indoor

MaXXheavy is een stof dat full color geprint wordt d.m.v. sublimatie. Hierdoor is de stof uitermate geschikt voor kussens en meubels.  Doordat de stof gesublimeerd wordt zijn kleuren krachtig en zit de inkt in de vezel van de stof. Hierdoor is de print krasbestendig.

Materiaal :polyesterdoek
Gewicht :250 gr. M2
Brandwerend :B1
Max. breedte :300cm
Textuur :mat, lichte structuur
Gebruik :indoor

 

Bent u benieuwd wat hier de kosten van zijn?

Vraag offerte aan