Fotobehang

MultiMaxxpro

Multimaxxpro is een wandbekleding die egaliseert, isoleert en geluid dempt. Is direct toepasbaar op diverse ondergronden zonder voorbewerking. Multimaxxpro is verkrijgbaar in ieder gewenst design of print. Naadloos van 290cm bij 12 meter.
Het is eenvoudig, snel en naadloos aan te brengen op wanden. Lijmadvies Vescom 3000

Textiel behang

Ontdek het geurloze, PVC-vrije, matte, waterafstotende en kras- en stootvaste textielbehang met ongekende mogelijkheden. Wat ons betreft is dit de nieuwe standaard in wandbekleding. Bovendien is deze nieuw ontwikkelde wandbekleding exclusief verkrijgbaar via MaXXprint.  Op een wand met reflecteert het licht niet en daarmee is het zeer geschikt voor ruimtes waar veel daglicht naar binnen valt.

Vinyl behang. Airtex

Steeds meer bedrijven, zorginstellingen en winkels kiezen voor ons fotobehang van vinyl om kantoor, wachtruimte en showroom een eigen sfeer te geven. Logisch, want fotobehang is indrukwekkend, wandvullend (zonder banen), wordt eenvoudig met behanglijm bevestigd en is kras en slijtvast. Elk ontwerp is mogelijk. Uitermate geschikt als u hoge kwaliteits- en duurzaamheidseisen hebt.

PVC-vrij Vinyl behang

Opvallend en milieubewust! Ook voor een grote print op een muur is er tegenwoordig een duurzame optie: Airtex® PVC-vrij. Behang dat niet scheurt en tot 3,20 meter breed naadloos wordt geleverd. Het materiaal is brandvertragend en de print krasvast.

Bent u benieuwd wat hier de kosten van zijn?

Vraag samplemap aan