Fotobehang

 

Textiel behang

Ontdek WallmaXXpro®, het geurloze, PVC-vrije, matte, waterafstotende en kras- en stootvaste textielbehang met ongekende mogelijkheden. Wat ons betreft is dit de nieuwe standaard in wandbekleding. Bovendien is deze nieuw ontwikkelde wandbekleding exclusief verkrijgbaar via MaXXprint.  Op een wand met WallmaXXpro® reflecteert het licht niet en daarmee is het zeer geschikt voor ruimtes waar veel daglicht naar binnen valt. Ofwel: welke print jij ook voor jouw klanten kiest, deze is altijd goed zichtbaar op dit 360 gr./m2 textielbehang.

WallmaXXpro® heeft nog meer voordelen. Wat dacht je van een kreukvrije, heavy duty toplaag met een unieke textiellook? Dit geeft meteen een warme uitstraling. WallmaXXpro® is een textielbehang dat we printen op een textielprinter met waterbasis eco inkten. Deze combinatie heeft een groot aantal voordelen als je het vergelijkt met andere behangsoorten. Daarnaast zorgt het voor een hoge lichtechtheidswaarde. WallmaXXpro® heeft ook een C-S1-D0-certificering. maXX formaat is 300cm hoog bij 12meter lang.

 

 

 

 

Vinyl behang.

Steeds meer bedrijven, zorginstellingen en winkels kiezen voor ons fotobehang van vinyl om kantoor, wachtruimte en showroom een eigen sfeer te geven. Logisch, want fotobehang is indrukwekkend, wandvullend (zonder banen), wordt eenvoudig met behanglijm bevestigd en is kras en slijtvast. Elk ontwerp is mogelijk. Uitermate geschikt als u hoge kwaliteits- en duurzaamheidseisen hebt.

Nu ook leverbaar PVC-vrij polyesterdoek.

Opvallend en milieubewust! Ook voor een grote print op een muur is er tegenwoordig een duurzame optie: Airtex® PVC-vrij. Behang dat niet scheurt en tot 3,20 meter breed naadloos wordt geleverd. Het materiaal is brandvertragend en de print krasvast.

 

 

 

Bent u benieuwd wat hier de kosten van zijn?

Vraag offerte aan