Schuifwanden als smaakvol onderdeel van het interieur

 

Schuifwanden zijn praktisch en worden vaak toegepast om zalen en vergaderruimten naar wens groter of kleiner te maken. Ze voegen echter niets toe aan de sfeer in de ruimte. Sterker nog, ze vormen vaak een storend onderdeel. Zéker als ze ook nog beschadigd zijn.

 

 

 

Restylen van schuifwanden

Schuifwanden zijn groot; ze beslaan de gehele breedte van vloer tot aan het plafond. Dat biedt volop mogelijkheden om er iets moois mee te doen! Om er een prachtig, sfeervol geheel van te maken waardoor het de aandacht trekt…. Op een positieve manier. Waardoor het de ruimte direct een moderne uitstraling geeft. Waardoor er direct een thema toegevoegd kan worden aan de ruimte. Waardoor de kleuren afgestemd worden op de kleuren in de ruimte. Waardoor de ruimte direct prettig is om in te verblijven. Waardoor de ruimte zich kan onderscheiden van andere vergader- of feestruimten.

 

 

Opknappen door middel van krasvaste print of doek

Inmiddels heb ik al veel schuifwanden een bijzondere uiterlijk gegeven door er een print op te monteren met een krasvaste afwerking. Elke print, ieder design is mogelijk. Het verbaast mij nog elke keer hoe groot de impact zo’n aanpassing heeft op de uitstraling van de ruimte. En aan de reacties van opdrachtgevers, medewerkers en iedereen die voorbij loopt te merken, ben ik niet de enige!

Als de schuifwand beschadigd is, is het mooier om een frame rondom de deuren aan te brengen, waarin krasvast geprint doek gespannen wordt. Ook dit geeft een prachtig resultaat en kan tevens toegepast worden om de akoestiek in de ruimte te verbeteren.

 

Bent u nieuwsgierig geworden?

Dat begrijp ik. Het is een snel uit te voeren aanpassing met groots effect. Neem contact met mij op om de mogelijkheden voor uw schuifwand(en) te bespreken. En verheug u alvast op de enthousiaste reacties.