Van der Valk Apeldoorn

Ook bij dit nieuwe hotel hebben wij ons steentje kunnen bijdragen.  We hebben weer een persoonlijke touche kunnen geven aan het interieur.  Zo hebben we 980 sierkussen gepersonaliseerd en geprint op een mooie zachte linnen stof. De vergaderzalen zijn voorzien van op maat gemaakte foto’s. Afgestemd op de kleur van het interieur. Is toch net iets sfeervoller dan de standaard schuifwand.

Van der Valk Veenendaal

De entree is voorzien van achter perspex geprinte visuals waarin we de naam van het hotel verwerkt hebben. In de vergaderzalen hebben we afbeeldingen van alle Van der Valk hotels geplaatst, zoals ze er vroeger uitzagen. De foto’s zijn geprint op 3 aluminium panelen met de naam van het hotel erin.

De suites hebben we gepersonaliseerd. Daarnaast hebben we de kleuren van de foto’s in het restaurant in de kleur gezet van de ruimte, zodat het een mooi geheel is geworden.

In het rokersgedeelte hebben we tabaksbandjes geprint op hout, dit geeft een stoer effect.

 

Gemeente Gooise Meren

In opdracht van Paul Paternotte hebben we akoestische dividers ontworpen en gemaakt. Een mooi product. Hierbij is aan 1 zijde een magnetisch whiteboard geplaatst. Functioneel en mooi. Daarbij zijn de overige signing en glasfolies door ons verzorgd.

 

 

Waternet

We hebben elke dag schoon water nodig. Waternet zorgt daarvoor. Daarnaast verzorgen ze de afvoer van regenwater, zuiveren ze afvalwater, zorgen voor een optimaal grondwaterpeil, onderhouden de dijken en houden de grachten schoon.

Door middel van rustgevende Visuals op akoestische frames, hebben wij een harmonieuze werkplek gecreëerd.  Hiermee helpen wij de mensen van het Waternet om hun taken optimaal uit te voeren.

 

Zorghotel De KIM

In Zorghotel De Kim in Noordwijk aan zee kunt u op een relaxte manier werken aan uw herstel.

“Er wordt hier een sfeer gecreëerd, die zo plezierig is dat mijn herstel al halverwege is!”

Een mooier compliment kunnen we niet krijgen. Samen met de Alea company dit project verwezenlijkt. Entree, liften en 40 kamers voorzien van een akoestische fotowand. De gasten kunnen nu optimaal in rust herstellen.

ps.  Man at Work

Kantoor Natuurbegraven Nederland

Hier is duidelijk te zien hoe je met eenvoudige aanpassingen veel sfeer kan creëren. De deuren zijn bekleed met passende foto’s. Door de vergaderzaal te voorzien van een wallcover van een bos, versterkt de ruimte het product.

 

 

Van der Valk Akersloot

Dit is een mooi voorbeeld van renovatie. Met afbeeldingen in een bepaald thema en het juiste kleurgebruik, is een ruimte prachtig op te waarderen.

De suites zijn in thema gebracht met passende Visuals. In het zwemgedeelte hebben we grote afbeeldingen geplaatst, zowel in de kleedruimtes als rond het zwembad. Hierdoor heeft het geheel een aantrekkelijke uitstraling gekregen.

De vergaderzalen zijn verfraaid door middel van grote op aluminium geprinte foto’s en alle Visuals in de hotelkamers zijn vervangen door passende afbeeldingen.

De gehele routing is verbeterd en alle signing is vervangen. Het is een overzichtelijk en strak vormgegeven geheel geworden is. Tot slot hebben we in de Fitnessruimte inspirerende afbeeldingen aangebracht.

 

Van der Valk Uden

Dit honderdste Van der Valk hotel is in 2014 geopend. Samen met de opdrachtgeefster hebben we een uniek design gemaakt voor een wallcovering met een verenpatroon. Het weerspiegelt zachtheid en vrijheid en het creëert een ontspannen sfeer in de kamers. Dit verenpatroon hebben we doorgezet in de gang.

De kinderspeelruimte hebben we een bosthema gegeven, zodat buiten naar binnen gehaald wordt. Het nabij gelegen militair vliegveld Volkel diende als inspiratie voor de aankleding van de vergaderzalen. Daarom  hebben we foto’s van oude vliegtuigen op de paneeldeuren aangebracht.

 

Van der Valk Utrecht

In overleg met de eigenaren is onze fotograaf op pad gegaan om de karakteristieke locaties van de Domstad vast te leggen. Het gebouw is 20 verdiepingen hoog. Op elke verdieping hangt een andere afbeelding, geprint op 2 aluminium panelen waarbij de verdiepingnummers uitgefreesd zijn. Door het plaatsen van LED verlichting achter de cijfers, worden functionaliteit en design mooi gecombineerd.

In de vergaderzalen hebben we de paneelwanden bekleed met anti-kras laminaat met afbeeldingen van Utrecht. Hierdoor is er een inspirerende werkruimte ontstaan.

In de kamers hebben we een collage gemaakt van oude foto’s van Utrecht. Deze hebben we op aluminium geprint en uitgefreesd, waardoor het één geheel geworden is. Als finishing touch hebben we bijpassende kussens geprint voor op het bed.

Daarnaast hebben we de volledige signing in het hotel verzorgd, afgestemd op de kleuren van het gebouw.

 

Van der Valk Groningen – Hoogkerk

Begin januari 2017 is van der Valk hotel Groningen-Hoogkerk geopend.

Bezoekers van dit hotel worden welkom geheten vanachter een balie met een opvallende vrolijk gekleurde foto. Door de verlichting achter het glas komen de kleuren nóg mooier over. Er is gekozen voor een strakke duidelijke routing, zoals de grote symbolen bij te toiletten.

De opdrachtgevers wilden Groningen weerspiegeld hebben op de kamers. Daarom hebben we de Martinitoren gefotografeerd, er een andere lucht achter geplaatst en de kleuren afgestemd op de kamers. Dit is op aluminium geprint.

Om de studentenstad naar voren te brengen, zijn de vergaderzalen en de bar aangekleed met foto’s van Nederlandse Universiteiten en studentensteden.