Master project inrichting

Sfeer met prettige akoestiek

Naadloos geluiddempend fotobehang met egaliserende werking, dát is uniek! Deze revolutionaire eigenschappen van Multimaxxpro hebben Master project inrichting doen besluiten om ons in te schakelen voor hun project. De vraag van hun klant was namelijk om de akoestiek in de kantoorruimten te verbeteren.
Door een grote wand te voorzien van geluiddempend materiaal, wordt de ruimte direct veel prettiger om in te werken. Helemaal als er een mooie, rustgevende afbeelding op staat.

Een aantal wanden zijn met vinyl fotobehang uitgevoerd, een deel met akoestisch fotobehang. Het kantoor heeft door alle wandvullende natuurafbeeldingen een aangename sfeer gekregen.

Sulzer turbo service

“Geluiddempend en nog mooi ook!”

Om van de kantoren prettige werkruimten te maken, heeft Sulzer turbo service in Lomm gekozen voor het revolutionaire Multimaxxpro fotobehang. Met name de geluiddempende laag was doorslaggevend. Dit heeft het comfort in de kantoorruimten enorm verhoogd. De inspirerende sfeer wordt daarbij versterkt door de Industriële afbeeldingen. De ruimten hebben daarmee elk hun eigen look and feel gekregen. “Het is inspirerend om hier rond te lopen en prettig om te werken.”

Alle ruimten hebben een andere wandvullende foto, die afgestemd is op de kleuren in de ruimte en de corebusiness van de onderneming.  Het behang bestaat uit één stuk, zodat er nergens irritante naden aanwezig zijn. Daarbij is MultiMaxxpro brandwerend. Wel zo’n prettig gevoel.

 

Visuals voor Karakter

Karakter is een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie met locaties in Gelderland, Overijssel, Noord-Brabant en Limburg.

In samenwerking met het Facility Management hebben we de locaties verzorgd van mooie akoestische visuals.
– Vergoten werkgenot ✔️
– Betere geluidskwaliteit ✔️

 

 

Mode Museum Hasselt

In de expositie ‘SMUK. Decoratie in de mode: een show-off’ in het Modemuseum Hasselt zijn kleding, accessoires en couture vol met borduursels te zien, naast pluimen, parels, stenen, pailletten, schelpen en andere curiosa.

We hebben hier alle wanden en vloeren van prints voorzien. En een unieke bewegwijzering.

Modemuseum Hasselt – tentoonstelling SMUK

Modemuseum Hasselt – tentoonstelling SMUK

Stadstheater Arnhem

Afgelopen maand heeft het Stadstheater Arnhem een kleurtje gekregen. Niet van de zon, maar dankzij het ontwerp van de befaamde studio MAISON the FAUX. Zij hebben samen met ons een knappe low cost restyling gemaakt. Tessa de boer heeft het ontwerp verzorgd en wij hebben de geprinte gordijnen, textielwanden, interieur folies verzorgd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Body Control

Sieraden en mode op de grens van de mens

De tentoonstelling is samengesteld door Anne-Karlijn van Kesteren, conservator sieraden van Museum Arnhem, en is vormgegeven door de grensverleggende Arnhemse ontwerpstudio MAISON the FAUX. Alle printwerkzaamheden zijn verzorgd door maXXprint. Geprinte gordijnen, stoffen, folies en plaatmateriaal.

Museum Arnhem presenteert tot en met 26 januari Body Control: sieraden en mode op de grens van de mens. Deze nieuwe tentoonstelling toont een verrassende combinatie van recent sieraad- en modeontwerp van meer dan 100 internationale vormgevers en kunstenaars. Body Control reageert op actuele maatschappelijke kwesties rondom de maakbaarheid en grenzen van het menselijk lichaam.

.

 

Hotelkamer opfrissen

“Het is duur en omslachtig om bestaande hotelkamers een frisse en moderne uitstraling te geven.”

 

Integendeel! Deze opmerking hoor ik vaak, maar het is juist erg eenvoudig, kost weinig tijd en het is een geringe investering.

Klanten vertellen mij regelmatig dat kamers gedateerd raken, waardoor bezoekers geen reden hebben om nogmaals te boeken. En dat is zónde! Vooral omdat het meubilair doorgaans nog prima is. De kamer mist alleen die moderne look.

Herkent u dit? En ziet u op tegen de hoge kosten, doordat de kamers niet gebruikt kunnen worden tijdens deze aanpassingen? Dat is dus niet nodig!

 

Onze werkwijze: samen met u inventariseren wij wat uw wensen en ideeën zijn voor de hotelkamers die u wilt moderniseren. Vervolgens vertalen wij dit naar 2 ontwerpen die wij u aan de hand van digitale beelden tonen. Hierdoor krijgt u een goede indruk van het eindresultaat. En als u dat wilt, maken wij een testkamer, zodat u zelf kan ervaren wat deze aanpassingen voor effect hebben op de sfeerbeleving.

 

Het moderniseren kan bestaan uit:

  • Bestaande meubels voorzien van interieurfolie, waardoor het meubilair er weer als nieuw uitziet
  • Een hoofdboard achter het bed plaatsen of de bestaande achterwand aanpassen met een visual
  • Het bed aankleden met in thema geprinte bedloper en kussens
  • Wandvisuals plaatsen, afgestemd op het thema en de kleuren in de kamer
  • Bestaande deuren voorzien van interieurfolie
  • Nieuwe kamernummers

 

In overleg kunnen deze werkzaamheden tussen 10.00 en 14.00 uitgevoerd worden, zodat de kamers gewoon verhuurd kunnen worden. Uw gasten ervaren geen overlast, u loopt geen inkomsten mis en u heeft direct resultaat.

 

Nu klinkt deze modernisering wellicht erg kostbaar. Maar dat valt reuze mee! De all-in prijzen variëren tussen de 300 tot 1500 euro. Afhankelijk van de hoeveelheid aanpassingen en het aantal kamers.

Als u wilt weten hoe u snel en voordelig de ‘Wauw- factor’ weer in uw kamers krijgt, neem dan contact met ons op.

Gr8 Hotel Oosterhout

Het eerste hotel in Nederland van keten Gr8 (uit te spreken als het Engelse “great”) is geopend en staat aan de Beneluxweg in Oosterhout. Het voormalige Tulip Inn is de afgelopen maanden grondig onder handen genomen. De modernisering van het pand blijkt ook een positieve invloed op de omgeving te hebben.

De nieuwe Nederlandse keten is opgericht door drie kleinkinderen van Gerrit van der Valk. De nieuwe keten moet comfortabele 3-sterren faciliteiten bieden.

Gr8 Hotel Oosterhout
Gr8 Hotel Oosterhout is de eerste vestiging van Gr8 Hotels en opende in juni 2018 haar deuren. Niet lang daarna volgde Gr8 Hotel Sevenum. De komende tijd openen nog vijf Gr8 Hotels hun deuren in Amsterdam, Leiderdorp, Meerkerk, Bodegraven en Holten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gr8 Hotel Sevenum

Nieuwe Nederlandse hotelketen
Gr8 Hotels is een nieuwe Nederlandse hotelketen met comfortabele 3-sterren faciliteiten en ruime, warm ingerichte kamers voor een geweldige prijs. Gr8 Hotels zijn optimaal bereikbaar en bieden een geweldig verblijf aan gasten die zakelijk reizen, onderweg zijn of een weekendje willen ontspannen.

Gr8 Hotel Sevenum is gunstig gelegen, nabij de A67 en op slechts 10 minuten rijden van Venlo. Bovendien op een kleine afstand van de Belgische en Duitse grens