Hotelkamer opfrissen

“Het is duur en omslachtig om bestaande hotelkamers een frisse en moderne uitstraling te geven.”

 

Integendeel! Deze opmerking hoor ik vaak, maar het is juist erg eenvoudig, kost weinig tijd en het is een geringe investering.

Klanten vertellen mij regelmatig dat kamers gedateerd raken, waardoor bezoekers geen reden hebben om nogmaals te boeken. En dat is zónde! Vooral omdat het meubilair doorgaans nog prima is. De kamer mist alleen die moderne look.

Herkent u dit? En ziet u op tegen de hoge kosten, doordat de kamers niet gebruikt kunnen worden tijdens deze aanpassingen? Dat is dus niet nodig!

 

Onze werkwijze: samen met u inventariseren wij wat uw wensen en ideeën zijn voor de hotelkamers die u wilt moderniseren. Vervolgens vertalen wij dit naar 2 ontwerpen die wij u aan de hand van digitale beelden tonen. Hierdoor krijgt u een goede indruk van het eindresultaat. En als u dat wilt, maken wij een testkamer, zodat u zelf kan ervaren wat deze aanpassingen voor effect hebben op de sfeerbeleving.

 

Het moderniseren kan bestaan uit:

  • Bestaande meubels voorzien van interieurfolie, waardoor het meubilair er weer als nieuw uitziet
  • Een hoofdboard achter het bed plaatsen of de bestaande achterwand aanpassen met een visual
  • Het bed aankleden met in thema geprinte bedloper en kussens
  • Wandvisuals plaatsen, afgestemd op het thema en de kleuren in de kamer
  • Bestaande deuren voorzien van interieurfolie
  • Nieuwe kamernummers

 

In overleg kunnen deze werkzaamheden tussen 10.00 en 14.00 uitgevoerd worden, zodat de kamers gewoon verhuurd kunnen worden. Uw gasten ervaren geen overlast, u loopt geen inkomsten mis en u heeft direct resultaat.

 

Nu klinkt deze modernisering wellicht erg kostbaar. Maar dat valt reuze mee! De all-in prijzen variëren tussen de 300 tot 1500 euro. Afhankelijk van de hoeveelheid aanpassingen en het aantal kamers.

Als u wilt weten hoe u snel en voordelig de ‘Wauw- factor’ weer in uw kamers krijgt, neem dan contact met ons op.

Gr8 Hotel Oosterhout

Het eerste hotel in Nederland van keten Gr8 (uit te spreken als het Engelse “great”) is geopend en staat aan de Beneluxweg in Oosterhout. Het voormalige Tulip Inn is de afgelopen maanden grondig onder handen genomen. De modernisering van het pand blijkt ook een positieve invloed op de omgeving te hebben.

De nieuwe Nederlandse keten is opgericht door drie kleinkinderen van Gerrit van der Valk. De nieuwe keten moet comfortabele 3-sterren faciliteiten bieden.

Gr8 Hotel Oosterhout
Gr8 Hotel Oosterhout is de eerste vestiging van Gr8 Hotels en opende in juni 2018 haar deuren. Niet lang daarna volgde Gr8 Hotel Sevenum. De komende tijd openen nog vijf Gr8 Hotels hun deuren in Amsterdam, Leiderdorp, Meerkerk, Bodegraven en Holten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gr8 Hotel Sevenum

Nieuwe Nederlandse hotelketen
Gr8 Hotels is een nieuwe Nederlandse hotelketen met comfortabele 3-sterren faciliteiten en ruime, warm ingerichte kamers voor een geweldige prijs. Gr8 Hotels zijn optimaal bereikbaar en bieden een geweldig verblijf aan gasten die zakelijk reizen, onderweg zijn of een weekendje willen ontspannen.

Gr8 Hotel Sevenum is gunstig gelegen, nabij de A67 en op slechts 10 minuten rijden van Venlo. Bovendien op een kleine afstand van de Belgische en Duitse grens

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktijk Oosterhout

Mooie praktijk, maar zeer gehorig helaas. En het miste nog een beetje sfeer.

Dat is verleden tijd met onze akoestische fotoframes.

Adagio Amsterdam

Adagio Amsterdam City South heeft de deuren geopend in Amstelveen. Het appartementhotel met 151 appartementen is de eerste Nederlandse vestiging van dit extended stay-merk van AccorHotels.

Maxxprint heeft hier in samenwerking met de klant het bewegwijzeringsplan opgezet en een passende singing hiervoor ontwikkeld.

 

Staybridge Suites hotel

InterContinental Hotels Group (IHG), één van ‘s werelds meest toonaangevende hotelgroepen, heeft het eerste Staybridge Suites hotel in Nederland geopend. De Nederlandse hofstad krijgt de primeur met het Staybridge Suites Den Haag – Parlement.

Maxxprint heeft hier in samenwerking met de klant het bewegwijzeringsplan opgezet en een passende singing hiervoor ontwikkeld.

 

 

Van der Valk Apeldoorn

Ook bij dit nieuwe hotel hebben wij ons steentje kunnen bijdragen.  We hebben weer een persoonlijke touche kunnen geven aan het interieur.  Zo hebben we 980 sierkussen gepersonaliseerd en geprint op een mooie zachte linnen stof. De vergaderzalen zijn voorzien van op maat gemaakte foto’s. Afgestemd op de kleur van het interieur. Is toch net iets sfeervoller dan de standaard schuifwand.

Van der Valk Veenendaal

De entree is voorzien van achter perspex geprinte visuals waarin we de naam van het hotel verwerkt hebben. In de vergaderzalen hebben we afbeeldingen van alle Van der Valk hotels geplaatst, zoals ze er vroeger uitzagen. De foto’s zijn geprint op 3 aluminium panelen met de naam van het hotel erin.

De suites hebben we gepersonaliseerd. Daarnaast hebben we de kleuren van de foto’s in het restaurant in de kleur gezet van de ruimte, zodat het een mooi geheel is geworden.

In het rokersgedeelte hebben we tabaksbandjes geprint op hout, dit geeft een stoer effect.

 

Gemeente Gooise Meren

In opdracht van Paul Paternotte hebben we akoestische dividers ontworpen en gemaakt. Een mooi product. Hierbij is aan 1 zijde een magnetisch whiteboard geplaatst. Functioneel en mooi. Daarbij zijn de overige signing en glasfolies door ons verzorgd.

 

 

Waternet

We hebben elke dag schoon water nodig. Waternet zorgt daarvoor. Daarnaast verzorgen ze de afvoer van regenwater, zuiveren ze afvalwater, zorgen voor een optimaal grondwaterpeil, onderhouden de dijken en houden de grachten schoon.

Door middel van rustgevende Visuals op akoestische frames, hebben wij een harmonieuze werkplek gecreëerd.  Hiermee helpen wij de mensen van het Waternet om hun taken optimaal uit te voeren.