Hotelkamer opfrissen

“Het is duur en omslachtig om bestaande hotelkamers een frisse en moderne uitstraling te geven.”

 

Integendeel! Deze opmerking hoor ik vaak, maar het is juist erg eenvoudig, kost weinig tijd en het is een geringe investering.

Klanten vertellen mij regelmatig dat kamers gedateerd raken, waardoor bezoekers geen reden hebben om nogmaals te boeken. En dat is zónde! Vooral omdat het meubilair doorgaans nog prima is. De kamer mist alleen die moderne look.

Herkent u dit? En ziet u op tegen de hoge kosten, doordat de kamers niet gebruikt kunnen worden tijdens deze aanpassingen? Dat is dus niet nodig!

 

Onze werkwijze: samen met u inventariseren wij wat uw wensen en ideeën zijn voor de hotelkamers die u wilt moderniseren. Vervolgens vertalen wij dit naar 2 ontwerpen die wij u aan de hand van digitale beelden tonen. Hierdoor krijgt u een goede indruk van het eindresultaat. En als u dat wilt, maken wij een testkamer, zodat u zelf kan ervaren wat deze aanpassingen voor effect hebben op de sfeerbeleving.

 

Het moderniseren kan bestaan uit:

  • Bestaande meubels voorzien van interieurfolie, waardoor het meubilair er weer als nieuw uitziet
  • Een hoofdboard achter het bed plaatsen of de bestaande achterwand aanpassen met een visual
  • Het bed aankleden met in thema geprinte bedloper en kussens
  • Wandvisuals plaatsen, afgestemd op het thema en de kleuren in de kamer
  • Bestaande deuren voorzien van interieurfolie
  • Nieuwe kamernummers

 

In overleg kunnen deze werkzaamheden tussen 10.00 en 14.00 uitgevoerd worden, zodat de kamers gewoon verhuurd kunnen worden. Uw gasten ervaren geen overlast, u loopt geen inkomsten mis en u heeft direct resultaat.

 

Nu klinkt deze modernisering wellicht erg kostbaar. Maar dat valt reuze mee! De all-in prijzen variëren tussen de 300 tot 1500 euro. Afhankelijk van de hoeveelheid aanpassingen en het aantal kamers.

Als u wilt weten hoe u snel en voordelig de ‘Wauw- factor’ weer in uw kamers krijgt, neem dan contact met ons op.