Akoestische fotopanelen

Nu je personeelsleden vanuit huis moeten werken, worden ze aangesproken op hun organisatietalent. Er worden werkplekken gecreëerd waarvandaan volop werk verzet wordt. Dat verdient een bedankje die de tijdelijke werkomgeving prettiger maakt. Prettiger qua sfeer en qua akoestiek.
Laat je medewerkers een Stockafbeelding uitzoeken die past bij hun werkomgeving. Een foto waar ze blij van worden of die rust uitstraalt. De akoestische laag in het paneel zorgt voor een hoge geluidsabsorptie, waardoor de ruimte prettiger wordt om in te werken.

 

Een professionele achtergrond voor video conferences

 

Veel overleg wordt nu via video conferences gevoerd. Salesgesprekken gaan nu via online gesprekken. Dit gaat prima, maar met een huiselijke achtergrond komt dit niet echt professioneel over. Door een akoestisch paneel met je bedrijfslogo achter je werknemer te plaatsen, sla je 2 vliegen in één klap:

  • De uitstraling wordt professioneler
  • De akoestiek verbetert enorm

Het geeft een goede indruk van je onderneming en door de geluiddemping is het een prettigere omgeving om in te werken.

 

Wat zijn de voordelen van akoestische panelen?

 

Het toepassen van akoestische panelen geeft de ruimte een prettige uitstraling en dempt het geluid. Een hol klinkende ruimte wordt ervaren al onprettig en ongezellig.  Galm in een ruimte kost energie, waardoor mensen het moeilijker vinden om zich te concentreren. Door akoestische panelen met een mooie print in de ruimte te plaatsen, wordt de galm weggenomen en wordt er sfeer gecreëerd. Het akoestisch materiaal, dat gemaakt is van gerecyclede spijkerbroeken, absorbeert de geluidsgolven. Het is een eenvoudige manier om een gepersonaliseerd en functioneel interieur te creëren.