Voor facility managers is het vaak een enorme uitdaging om in gebouwen de juiste sfeer te creëren. Een sfeer die aansluit bij de mensen die er werken en tegelijkertijd de identiteit van het desbetreffende bedrijf uitdraagt. Laat u daarom ondersteunen door de professionals van MaXXprint. Vanuit onze ervaring en expertise heeft MaXXprint zicht ontwikkelt tot een toonaangevende speler op het gebied van visuele toepassingen. Het bedrijf is in staat iedere ruimte of gebouw een volledige transformatie te geven. Door prints op vloeren, deuren, wanden, glas en stof is het mogelijk iedere gewenste sfeer te creëren. Een sfeer die noodzakelijk is om de gemoedstoestand van de gebruikers positief te beïnvloeden en de ruimte de gewenste visuele uitstraling te geven.

 

Passende visualisatie is maatwerk

Ieder gebouw of ruimte vraagt om afzonderlijke visuele oplossingen. In samenspraak met u komen de adviseurs van MaXXprint dan ook in alle situaties tot een voorstel dat past in uw specifieke situatie. Oplossingen die zijn afgestemd op de gebruikers van de ruimte of het gebouw. Dit zijn vooruitstrevende visuele oplossingen met een moderne kwinkslag. Al meerdere jaren werkt MaXXprint samen met facility managers uit vele uiteenlopende bedrijven. De tevredenheid van deze klanten komt voornamelijk voort uit onze klantgerichte benadering. Uw wensen en behoeften staan namelijk altijd centraal, evenals de geleverd kwaliteit, waarbij alleen het mooiste resultaat goed genoeg is.

 

De visuele mogelijkheden zijn eindeloos

De visuele oplossingen die MaXXprint u kan bieden zijn nagenoeg eindeloos. Zo is het mogelijk om een sfeer te bepalen in een afzonderlijke ruimte, maar het is ook mogelijk om de visuele oplossingen door te trekken door het gehele gebouw. Daarnaast biedt MaXXprint ook een veelvoud aan functionele oplossingen op het gebied van privacy en het verbeteren van de akoestiek. Dit is in elke situatie afhankelijk van de behoefte die bij u en de andere gebruikers van de ruimte of het gebouw leeft. Maak gebruik van de totaalconcepten die MaXXprint haar klanten biedt. Dit zijn oplossingen van vloer tot wand, van glas tot deur en van gordijn tot meubilair. Alles in volledige samenhang met elkaar. Breng samen met MaXXprint de uitstraling van iedere ruimte tot een nieuw en hoger niveau.

 

De uitdaging van grote projecten

U kunt MaXXprint inschakelen voor kleinschalige projecten, maar onze dienstverlening is er vooral ook op gericht om visuele oplossingen te bieden in grootschalige projecten. Deze uitdaging zal MaXXprint op geen enkele wijze uit de weg gaan. In de jarenlange ervaring heeft MaXXprint al vele grootschalige projecten op succesvolle wijze afgerond. De manier om volledige gebouwen aan een grondige transformatie te onderwerpen. Voor ons dé manier om optimaal gebruik te maken van alle visuele oplossingen die het bedrijf in huis heeft. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en bespreek wat de mogelijkheden zijn. Laat u verbazen over de veelzijdigheid van onze dienstverlening en de kwaliteit die door onze professionals geleverd wordt.

 

 

Wilt u vrijblijvend weten welke toepassingen bij uw organisatie mogelijk zijn?

Neem contact op

 

Hotels

Hotels

Creëer een onderscheidende uitstraling.

Kantoren

Kantoren

Stimuleer een prettige werkomgeving.

Horeca

Horeca

Sfeerbepalende visuele oplossingen.

Interieurbouwers

Interieurbouwers

Een betrouwbare en ervaren partner.

Facility managers

Facility managers

De uitdaging van grote projecten.

Retail

Retail

Inspirerend en functioneel tegelijk.

Zorginstellingen

Zorginstellingen

Sfeerverhogend voor medewerker en patiënt.

Onderwijs

Onderwijs

Een inspirerende leeromgeving.

Sportaccomodaties

Sportaccomodaties

Een energieke uitstraling