Al jarenlang is MaXXprint een toonaangevende aanbieder van visuele oplossingen in de horecabranche. In een tijd waarin concurrentie en veeleisende klanten een belangrijke rol spelen, is het voor iedere horeca-ondernemer belangrijk om onderscheidend te zijn. Door op visueel vlak een omgeving te creëren waar klanten zich op hun gemak voelen en waar ontspanning en plezier centraal staan, kan dit onderscheidende karakter bereikt worden.

Kies in dat geval voor de ondersteuning van MaXXprint en transformeer iedere ruimte tot een sfeervol en uniek geheel. Op deze manier heeft MaXXprint al vele toonaangevende klanten in de horecabranche geholpen om aansluiting te houden bij hun klanten. Dit is voor u ook een unieke kans om uw positie in de markt verder te versterken.

 

Sfeerbepalende visuele oplossingen

De sfeer in een ruimte is bijna nergens zo belangrijk als binnen de horeca. Een restaurant of café dankt haar succes in grote mate aan de uitstraling van de ruimte. MaXXprint is de specialist op het gebied van (grootformaat) prints. Hiermee transformeert het bedrijf vloeren, wanden, glas en stof totdat het de sfeer uitstraalt die u wenst. De sfeer die de gemoedstoestand van uw klanten positief bevordert. Op deze laagdrempelige manier kunt u het aantal klanten dat uw bedrijf bezoekt verder stimuleren. Ga in gesprek met de adviseurs van MaXXprint en kom samen tot visuele oplossingen die aansluiten bij uw identiteit en die tegelijkertijd uw potentiële klanten aanspreken.

 

Akoestische maatwerkoplossingen

De horeca is een plek waar mensen naar toe komen om te recreëren. Praten, lachen en gezelligheid zijn hier onlosmakelijk mee verbonden. Akoestiek is hierbij van essentieel belang en ook dit begrijpen de professionals van MaXXprint als geen ander. Daarom biedt het bedrijf ook tal van akoestische oplossingen. Oplossingen die de sfeer ten goede komen en waarbij mensen elkaar beter kunnen verstaan. Ook kan de akoestiek verbeterd worden bij presentaties door bijvoorbeeld gebruik te maken van akoestische fotopanelen. Functionele oplossingen die een specifiek doel dienen, dat is ook de dienstverlening die MaXXprint haar klanten biedt en waar alle facility managers naar op zoek zijn. Alles om uw horecagelegenheid tot een plek te maken waar uw klanten graag komen en blijven komen.

 

 

Kies voor de unieke totaalconcepten

In ieder situatie levert MaXXprint unieke visuele oplossingen die volledig zijn afgestemd op uw unieke situatie. Kies daarom voor de totaalconcepten van MaXXprint: van vloer tot muur, van glas tot deur en van gordijn tot interieur. Op deze manier is het bedrijf in staat om ieder restaurant, bar, discotheek of club een geheel eigen karakter te geven. Een karakter dat niet onopgemerkt zal blijven bij uw klanten.

Shabu Shabu_140513_0004

Wilt u vrijblijvend weten welke toepassingen bij uw organisatie mogelijk zijn?

Neem contact op

 

 

Hotels

Hotels

Creëer een onderscheidende uitstraling.

Kantoren

Kantoren

Stimuleer een prettige werkomgeving.

Horeca

Horeca

Sfeerbepalende visuele oplossingen.

Interieurbouwers

Interieurbouwers

Een betrouwbare en ervaren partner.

Facility managers

Facility managers

De uitdaging van grote projecten.

Retail

Retail

Inspirerend en functioneel tegelijk.

Zorginstellingen

Zorginstellingen

Sfeerverhogend voor medewerker en patiënt.

Onderwijs

Onderwijs

Een inspirerende leeromgeving.

Sportaccomodaties

Sportaccomodaties

Een energieke uitstraling