Het merendeel van werkend Nederland zit het grootste gedeelte van de werkdagen in een kantooromgeving. In de praktijk blijkt dit echter slechts in een beperkt aantal gevallen een inspirerende omgeving te zijn. Dit is een gemiste kans want juiste deze omgeving is van grote invloed op de gemoedstoestand en effectiviteit van haar gebruikers. Kies daarom voor de expertise van MaXXprint en zorg dat iedere kantoorruimte de sfeer krijgt die nodig is om op een prettige en productieve manier met elkaar samen te werken. Wij zijn toonaangevend op het gebied van (grote) visuele oplossingen. Hierbij is het mogelijk om wanden, vloeren, deuren, glas en stof een geheel nieuw uiterlijk te geven. Geef uw kantoorruimte de boost die het nodig heeft met de visuele oplossingen van MaXXprint.

IMG_7093

Stimuleer een prettige werkomgeving

Als werkgever levert het u op termijn veel op wanneer u investeert in visuele oplossingen van MaXXprint. Door de sfeer in iedere ruimte te bevorderen zorgt u voor een prettige en vertrouwde werkomgeving. Uw personeel zal hierdoor niet alleen gemotiveerder raken, maar ook de productiviteit en het ziekteverzuim zal op een positieve manier worden beïnvloed. Ook richting uw klanten kunt u een uitnodigende omgeving creëren. Op deze manier heeft MaXXprint al vele toonaangevende kantoren en bedrijven mogen begeleiden met unieke maatwerkoplossingen. Het belang van creatieve en passende visuele oplossingen zou door niemand onderschat moeten worden. Kies voor de identiteit die bij u en uw bedrijf past. Iedere ruimte kan hierbij haar eigen sfeer krijgen, maar ook bestaat de mogelijkheid om de sfeer op dezelfde wijze in het gehele gebouw uit te dragen. De oplossingen van MaXXprint worden altijd afgestemd op uw specifieke situatie en uw wensen en behoeften.

IMG_6988

Creatieve bevordering van de privacy

Naast esthetische oplossingen, houdt MaXXprint ook altijd rekening met de functionaliteit van de geboden dienstverlening. Door middel van glasfolie kunt u op eenvoudige wijze de privacy bevorderen op de verschillende werkplekken of vergaderruimtes. Door middel van akoestische fotopanelen is het daarnaast ook mogelijk om akoestische oplossingen te bieden voor lawaaierige werkplekken. Dit zijn de totaaloplossing waar MaXXprint om bekend staat en wat er voor gezorgd heeft dat wij door de jaren heen een toonaangevende positie in de markt heeft weten te verwerven.

IMG_7087

Versterk uw merk en eigen identiteit

MaXXprint geeft u de mogelijkheid om op een effectieve manier te werken aan internal branding. Straal de identiteit van uw bedrijf uit richting zowel medewerkers als klanten. Dit is de kans om uw medewerkers trots te laten zijn op het bedrijf waar ze werken en als een magneet te laten werken richting potentiële klanten. Kies voor de visuele oplossingen van MaXXprint en help uw bedrijf verder. De geleverde totaalconcepten zijn uniek en geven uw bedrijf de uitstraling waar u van droomt. Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact op met MaXXprint en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden in uw situatie.

 

IMG_4920

Wilt u vrijblijvend weten welke toepassingen bij uw organisatie mogelijk zijn?

Neem contact op

 

Hotels

Hotels

Creëer een onderscheidende uitstraling.

Kantoren

Kantoren

Stimuleer een prettige werkomgeving.

Horeca

Horeca

Sfeerbepalende visuele oplossingen.

Interieurbouwers

Interieurbouwers

Een betrouwbare en ervaren partner.

Facility managers

Facility managers

De uitdaging van grote projecten.

Retail

Retail

Inspirerend en functioneel tegelijk.

Zorginstellingen

Zorginstellingen

Sfeerverhogend voor medewerker en patiënt.

Onderwijs

Onderwijs

Een inspirerende leeromgeving.

Sportaccomodaties

Sportaccomodaties

Een energieke uitstraling