Een gemiddelde middelbare school, hogeschool of universiteit heeft vaak nogal een ouderwetse en statische uitstraling. Ze zijn gecreëerd vanuit een louter functionele gedachte, waarbij er slechts in kleine mate is nagedacht over de uitwerking van het interieur op haar eindgebruikers. Dat een leeromgeving een inspirerende omgeving moet zijn voor zowel docenten als leerlingen begrijpt MaXXprint als geen ander. Daarom bieden wij onze ondersteuning aan om iedere ruimte te transformeren tot een ruimte die de juiste sfeer ademt. Wij zijn gespecialiseerd in visuele oplossigen en kunnen daarmee muren, gordijnen, glas en vloeren een geheel eigen en unieke uitstraling geven.

Ruime ervaring in de onderwijsbranche

MaXXprint bedient al vele jaren uiteenlopende klanten in de onderwijsbranche. Het bedrijf weet daarom wat de laatste ontwikkelingen zijn en welke visuals nodig zijn om de juiste sfeer in een schoolgebouw te creëren. Het is namelijk gebleken dat deze sfeer een directe uitwerking heeft op de gemoedstoestand van de scholieren of studenten. Beïnvloed daarom juist hun beleving door te kiezen voor de maatwerkoplossingen van MaXXprint. Een bijzonder laagdrempelige manier om de prestaties van uw eindgebruikers te stimuleren.

 

Passende invulling van uw wensen en behoeften

Uw wensen en behoeften worden door ons eenvoudig omgezet in verrassende visuals. Wij streven er in alle gevallen naar om te komen tot maatwerkoplossingen. Hierbij kan er bijvoorbeeld worden gedacht aan een oplossing die door het gehele pand wordt toegepast of er kan voor ieder afzonderlijke ruimte een unieke oplossing worden geboden. Er zal altijd met u als klant worden meegedacht om tot een oplossing te komen die het beste past in uw specifieke situatie. Op deze manier heeft MaXXprint al verschillende toonaangevende klanten mogen bedienen.

Praktische toepasbaarheid

Naast indrukwekkende visuals kan het werk van MaXXprint ook een bijzondere praktische uitwerking hebben op het werk in een schoolgebouw. Zo bieden wij tal van akoestische oplossingen die zorgen voor optimaal gebruiksgemak in leslokalen, leerruimten en vergaderplekken. Zeker in een schoolgebouw waar veel mensen samenkomen kan dit een belangrijk uitgangspunt vormen. Ook kan MaXXprint door middel van glasfolie de privacy in presentatieruimten, leslokalen of vergaderruimtes verder vergroten. Op speelse manier is het hiermee toch mogelijk om functionaliteit na te streven. Dit is de totaalbeleving wij onze klanten willen bieden.

Kwaliteit voor veeleisende klanten

De onderwijsbranche is een veeleisende branche. Hierbinnen zijn vele meningen en belangen vertegenwoordigd en daarom is het altijd een uitdaging om in deze situaties tot een oplossing te komen die door iedereen als passend wordt ervaren. MaXXprint gaat deze uitdaging graag aan en zal ook in deze situaties een inspirerende omgeving creëren. Een omgeving waar niet alle docenten goed hun werk kunnen doen, maar waar ook leerlingen en studenten zich op een prettige en vertrouwde manier kunnen ontwikkelen. Kies voor de totaaloplossingen van MaXXprint en ervaar het zelf. Het schoolgebouw zal nooit meer hetzelfde zijn.

 

Wilt u vrijblijvend weten welke toepassingen bij uw organisatie mogelijk zijn?

Neem contact op

 

Hotels

Hotels

Creëer een onderscheidende uitstraling.

Kantoren

Kantoren

Stimuleer een prettige werkomgeving.

Horeca

Horeca

Sfeerbepalende visuele oplossingen.

Interieurbouwers

Interieurbouwers

Een betrouwbare en ervaren partner.

Facility managers

Facility managers

De uitdaging van grote projecten.

Retail

Retail

Inspirerend en functioneel tegelijk.

Zorginstellingen

Zorginstellingen

Sfeerverhogend voor medewerker en patiënt.

Onderwijs

Onderwijs

Een inspirerende leeromgeving.

Sportaccomodaties

Sportaccomodaties

Een energieke uitstraling