Geef uw sportaccommodatie een energieke uitstraling

Sporten doen we in de regel voor onze ontspanning. De ruimte waarin we deze activiteiten uitvoeren moet ons daarin optimaal faciliteren en sfeer is daarbij van essentieel belang. In de praktijk zien we echter nog veel sportscholen, gymzalen en trainingscentra waar er sprake is van een volledig gebrek aan sfeer. Kale ruimten zonder beleving hebben onbewust altijd invloed op de gemoedstoestand van hun gebruikers. Schakel daarom de expertise in van MaXXprint en kies voor visuele oplossingen die iedere ruimte de gewenste sfeer kunnen geven. Wij zijn gespecialiseerd in grootformaat prints en heeft ruime ervaring binnen de sportbranche. Met onze dienstverlening hebben verschillende sportcentra al een volledige transformatie ondergaan. Wij zijn gespecialiseerd in prints voor muren, deuren, vloeren, gordijnen en glas en in combinatie met haar creativiteit worden er altijd passende oplossingen geboden.

Lekker sporten vraagt om een energieke omgeving

Vraag een willekeurige sporter of atleet wat belangrijk is voor goede sportprestaties en het merendeel zal het belang van sfeer benadrukken. Niet alleen in de sportruimte zelf, maar ook in de kleedkamer of de kantine waar na afloop nog gezellig nagezeten kan worden. Dit is de totale beleving die MaXXprint in haar dienstverlening nastreeft. Graag denkt MaXXprint met u mee over de oplossingen die in uw specifieke situaties het meest passend zijn en het meeste effect op de sfeer zullen hebben. Hierbij kunt u ervoor kiezen om iedere ruimte een eigen uitstraling te geven of kunt u kiezen voor een visuele oplossing die in het gehele pand terugkomt. Het is in ieder geval zeker dat de dienstverlening van MaXXprint de beleving van uw klanten een boost zal geven en een sfeer creëert waar iedereen op een gezellige en ontspannen manier kan sporten.

 

 

Bevorder de akoestiek en privacy

Een sportaccommodatie heeft over het algemeen verschillende ruimten die een verschillende doel dienen. De oplossingen van MaXXprint bieden niet alleen visuele meerwaarde, maar zijn bovendien ook bijzonder functioneel. Zo kunt u bijvoorbeeld de privacy in de kleedkamers vergroten met behulp van glasfolie. Ook kunt u gebruik maken van akoestische oplossingen in de sportzaal of kantine. Hier komen vaak meerdere mensen bij elkaar en met behulp van onze akoestische oplossingen bevordert u het gemak waarmee hierbinnen gecommuniceerd wordt. Ook dit is een voorbeeld van de maatwerkoplossingen die door MaXXprint worden geboden. Wij denken in alle situaties graag met u mee en komen samen met u tot de beste passende oplossing in uw specifieke situatie.

 

Combinatie ervaring en onderscheidende kwaliteit

Door de jaren heen heeft MaXXprint verschillende toonaangevende bedrijven in de sportbranche mogen bedienen. Van kleinschalige toepassingen tot sportaccommodaties die een volledige transformatie zijn ondergaan. Door de verscheidenheid aan gebruikers is de sportbranche altijd een veeleisende opdrachtgever. Wij vinden dit niet meer dan terecht en zien het als een uitdaging om bij iedere opdracht het maximale uit de situatie, ruimte en gebouw te halen. Ervaar het zelf en neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

 

 

 

Wilt u vrijblijvend weten welke toepassingen bij uw organisatie mogelijk zijn?

Neem contact op

 

Hotels

Hotels

Creëer een onderscheidende uitstraling.

Kantoren

Kantoren

Stimuleer een prettige werkomgeving.

Horeca

Horeca

Sfeerbepalende visuele oplossingen.

Interieurbouwers

Interieurbouwers

Een betrouwbare en ervaren partner.

Facility managers

Facility managers

De uitdaging van grote projecten.

Retail

Retail

Inspirerend en functioneel tegelijk.

Zorginstellingen

Zorginstellingen

Sfeerverhogend voor medewerker en patiënt.

Onderwijs

Onderwijs

Een inspirerende leeromgeving.

Sportaccomodaties

Sportaccomodaties

Een energieke uitstraling