Partner in visuele oplossingen voor interieurbouwers

Wanneer u een kamer binnenkomt krijgt u direct een idee van de sfeer die er hangt. Deze sfeer is afhankelijk van de inrichting en de vorm van de ruimte, maar wordt grotendeels bepaald door de manier waarop de wanden, vloer en deuren zijn vormgegeven. Om juist op deze punten onderscheidend te zijn, maken interieurbouwers steeds meer gebruik van de dienstverlening van MaXXprint. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in grootformaat prints en visuele oplossingen. Wij bieden deze oplossingen om de sfeer in iedere ruimte te optimaliseren. Het maakt hierbij niet uit wat voor soort ruimte of gebouw het is, want MaXXprint biedt veelzijdige uitkomsten en in alle situaties maatwerk. Maatwerk dat is afgestemd op iedere specifieke situatie. Er wordt gebruik gemaakt van vormgeving van wanden, glas, stof en deuren. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos.

foto 7

Een betrouwbare en ervaren partner

Al jarenlang werkt MaXXprint nauw samen met toonaangevende interieur architecten. Met behulp van hun grensverleggende visuele oplossingen vormen wij een onderscheidende aanvulling op ieder interieur. In overleg met de opdrachtgever zal MaXXprint altijd een oplossing leveren die volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften. Dit heeft in de praktijk al talloze unieke en onderscheidende interieurs opgeleverd. Hierbij is het mogelijk om in iedere ruimte een aparte sfeer te creëren, of te kiezen voor een thema dat door een geheel gebouw terug blijft keren. In alle situaties streeft MaXXprint er naar om een totaalconcept te leveren. Dit is een oplossing van vloer tot wand, van deur tot glas en van gordijn tot meubilair. Op deze manier is de beleving volledig en komt de gewenste uitstraling het beste tot uiting.

167Glasfolie_gekleurd

Akoestische oplossingen in iedere situatie

De visuele oplossingen hebben naast hun esthetische waarde ook andere doelen. Zo kan er bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van akoestische fotopanelen. Dit is een kunstzinnige manier om de akoestiek in een bepaalde ruimte te optimaliseren. Dit leidt er toe dat geluiden beter tot hun recht komen en er dus meer mogelijkheden tot communicatie zijn. Dit is typerend voor de dienstverlening van MaXXprint. Wij proberen namelijk altijd net een stap verder te denken. Een stap verder om in al uw klantbehoeften te voorzien. Het werk zit er pas op wanneer het project naar volledige tevredenheid is opgeleverd. Onderscheidende dienstverlening van een hoogwaardige kwaliteit.

428akoestiek-7

Ook beschikbaar voor grote projecten

U kunt MaXXprint inschakelen voor kleinschalige opdrachten, maar wij zijn als bedrijf vooral in staat om bijzonder grote projecten tot een goed einde te brengen. Zo hebben wij al verschillende projectinrichters ondersteund bij zeer grote projecten. Hierbij kan gedacht worden aan projecten in grote zorginstellingen, hotels of bij grote evenementen. Op basis hiervan hebben wij een ruime ervaring en onuitputtelijke expertise opgebouwd. Expertise die wij graag willen inzetten om uw volgende project tot een succes te laten uitgroeien. Neem contact op en stem samen met ons af wat de mogelijkheden zijn in uw specifieke situatie.

174glasfolie_etched_02

 

Wilt u vrijblijvend weten welke toepassingen bij uw klanten mogelijk zijn?

Neem contact op

 

Hotels

Hotels

Creëer een onderscheidende uitstraling.

Kantoren

Kantoren

Stimuleer een prettige werkomgeving.

Horeca

Horeca

Sfeerbepalende visuele oplossingen.

Interieurbouwers

Interieurbouwers

Een betrouwbare en ervaren partner.

Facility managers

Facility managers

De uitdaging van grote projecten.

Retail

Retail

Inspirerend en functioneel tegelijk.

Zorginstellingen

Zorginstellingen

Sfeerverhogend voor medewerker en patiënt.

Onderwijs

Onderwijs

Een inspirerende leeromgeving.

Sportaccomodaties

Sportaccomodaties

Een energieke uitstraling