Door de enorme schaalvergroting in de zorg horen we vaak verhalen over onpersoonlijke bejaarden tehuizen en grauwe zorg instellingen. Functionaliteit staat hierbij voorop en de beleving van de patiënten en medewerkers wordt hierbij vaak uit het oog verloren. Maak hier definitief een einde aan en kies voor de onderscheidende dienstverlening van MaXXprint. Onze dienstverlening spitst zich toe op visuele oplossingen voor ieder gebouw of ruimte. Door middel van grootformaat prints op vloeren, muren, deuren, glas en stof zijn wij in staat om iedere ruimte sfeervol te maken. Op deze manier is het mogelijk om ziekenhuizen en klinieken een vertrouwde uitstraling te geven. Een plek waar mensen zich veilig voelen. Deze beleving is bijzonder belangrijk in de zorg, en wij kunnen u er bij ondersteunen om dit voor elkaar te krijgen.

Sfeerverhogend voor medewerker en patiënt

Voor het gebruik van zorg kiezen mensen vaak niet vrijwillig, maar het overkomt deze mensen. Vanwege de vervelende aard van de ervaring is het daarom belangrijk om deze patiënten zoveel mogelijk op hun gemak te stellen. Dit kunt u realiseren door te kiezen voor de sfeerverhogende visuele oplossingen van MaXXprint. Kies ervoor om specifieke ruimten volledig te transformeren of kies voor een sfeerverhogend thema dat in het gehele gebouw aanwezig is. Tegelijkertijd zorgt u er hierdoor ook voor dat uw medewerkers zich een stuk prettiger zullen voelen in hun werkomgeving. Dit komt de werkvreugde en de kwaliteit van de geleverde dienstverlening meestal alleen maar ten goede. In overleg met u zullen wij visuele oplossingen leveren die het beste passen bij uw situatie. In alle gevallen is er dan ook sprake van maatwerk, waarbij uw doelen en behoeften centraal staan.

Jarenlange ervaring in de zorg

MaXXprint is al jarenlang actief in de zorgbranche. Al vele toonaangevende praktijken en andere bedrijven hebben al gebruik gemaakt van de onderscheidende dienstverlening die wij aan onze klanten leveren. Het meedenken en het leveren van een totaalconcept wordt vooral gewaardeerd. Bij een totaalconcept is de geboden oplossing geen losstaand onderdeel, maar kan deze vloer, muur, deur, glas, gordijnen en meubilair omvatten. Er wordt een alles omvattende oplossing geboden die de volledige sfeer in de ruimte transformeert. Een effectieve manier om uw ruimten en gebouwen een volledig nieuwe uitstraling te geven.

Functionele toepassingen

Dat wij met onze klanten meedenken blijkt onder andere uit de functionele oplossingen die wij in de zorg bieden. Zo kunt u met behulp van akoestische fotopanelen de akoestiek in ruimten aanzienlijk verbeteren. Dit leidt tot een betere sfeer, maar ook een betere verstaanbaarheid. Met behulp van glasfolie is het verder mogelijk de privacy te vergroten in behandelkamers. Ten slotte biedt MaXXprint de mogelijkheid van deurcovering aan, waardoor de navigatie door patiënten kan worden verbeterd. De mogelijkheden in de dienstverlening van MaXXprint zijn daarmee bijzonder talrijk. De geleverde kwaliteit is daar bovenop hoog en zoals aangegeven zal er in alle situaties maatwerk worden geleverd.

 

Wilt u vrijblijvend weten welke toepassingen bij uw organisatie mogelijk zijn?

Neem contact op

 

Hotels

Hotels

Creëer een onderscheidende uitstraling.

Kantoren

Kantoren

Stimuleer een prettige werkomgeving.

Horeca

Horeca

Sfeerbepalende visuele oplossingen.

Interieurbouwers

Interieurbouwers

Een betrouwbare en ervaren partner.

Facility managers

Facility managers

De uitdaging van grote projecten.

Retail

Retail

Inspirerend en functioneel tegelijk.

Zorginstellingen

Zorginstellingen

Sfeerverhogend voor medewerker en patiënt.

Onderwijs

Onderwijs

Een inspirerende leeromgeving.

Sportaccomodaties

Sportaccomodaties

Een energieke uitstraling