Door de opkomst van het internet komt de retail-branche steeds verder onder druk te staan. Veel winkels moeten de deuren sluiten en de concurrentie tussen fysieke winkels wordt steeds heviger. De strijd om de fysieke klant is losgebarsten en het onderscheidende karakter is belangrijker dan ooit. De uitstraling van de winkel speelt hierin een centrale rol en juist op dit vlak kan MaXXprint u op een onderscheidende en effectieve manier ondersteunen. De specialist op het gebied van visuele oplossingen kan iedere ruimte transformeren door vloeren, wanden, glas en stof te bedrukken op iedere gewenste wijze. Zo kunt u een sfeer creëren waarin het prettig werken is, maar waar ook de klanten zich uitstekend op hun gemak en aangetrokken tot zullen voelen.

 

Trek op grootse wijze de aandacht

De visuele oplossingen van MaXXprint geeft iedere kledingwinkel of ander bedrijf in de retail sector de mogelijkheid om op te vallen bij het winkelend publiek. Kies voor grootse visuals die onmogelijk te negeren zijn door de potentiële klanten. Met behulp van MaXXprint komt uw winkel daadwerkelijk in de spotlights te staan. Creëer daarnaast een uitnodigende sfeer die aanspreekt bij uw doelgroep. De sfeer is namelijk erg belangrijk voor de gemoedstoestand voor uw klanten. Wanneer hier een passende oplossing wordt geboden zal dit direct vertaald worden naar het aantal aankopen die uw klanten zullen doen. Een uitnodigende en prikkelende sfeer zal hier op effectieve wijze aan bijdragen. Op deze manier heeft MaXXprint al verschillende toonaangevende kledingwinkels op succesvolle wijze kunnen ondersteunen.

In alle situaties maatwerk

MaXXprint zal altijd uitgebreid met u in gesprek gaan om in alle situaties maatwerkoplossingen te kunnen bieden. Visuele oplossingen die aansluiten op uw specifieke wensen en behoeften. Op deze manier kunt u de identiteit uitstralen die bij u past. Hierbij heeft u de vrijheid om iedere ruimte te voorzien van een eigen unieke sfeer, maar kunt u er ook voor kiezen om een bepaalde sfeer in het totale gebouw terug te laten keren. MaXXprint streeft er altijd naar om klanten een totaalconcept te bieden. Dit houdt in dat er oplossingen worden geboden van vloer tot muur, van glas tot deur en van gordijn tot meubilair.

 

 

Inspirerend en functioneel tegelijk

De visuele oplossingen van MaXXprint zorgen er voor dat iedere ruimte een inspirerende uitstraling krijgt. Daarnaast zijn deze oplossingen ook bijzonder functioneel. Zo is het mogelijk om door middel van ingenieuze methoden de akoestiek in iedere ruimte te verbeteren. De geboden oplossingen zijn vooruitstrevend en modern, waarbij het visuele karakter altijd centraal staat. Kies voor deze transformatie en uw winkel zal stralen als nooit tevoren. Dit is de manier gebleken om ook in deze moeilijke tijden, de winkel te zijn waar mensen graag willen komen. MaXXprint staat voor u klaar om deze ontwikkeling samen door te maken. Wacht daarom niet langer en informeer vandaag nog naar de mogelijkheden.

 

Wilt u vrijblijvend weten welke toepassingen bij uw organisatie mogelijk zijn?

Neem contact op

 

Hotels

Hotels

Creëer een onderscheidende uitstraling.

Kantoren

Kantoren

Stimuleer een prettige werkomgeving.

Horeca

Horeca

Sfeerbepalende visuele oplossingen.

Interieurbouwers

Interieurbouwers

Een betrouwbare en ervaren partner.

Facility managers

Facility managers

De uitdaging van grote projecten.

Retail

Retail

Inspirerend en functioneel tegelijk.

Zorginstellingen

Zorginstellingen

Sfeerverhogend voor medewerker en patiënt.

Onderwijs

Onderwijs

Een inspirerende leeromgeving.

Sportaccomodaties

Sportaccomodaties

Een energieke uitstraling