Geef uw hotel een onderscheidende uitstraling

In Nederland alleen al hebben potentiële klanten de keuze uit duizenden verschillende hotels. Voor hoteleigenaren wordt het dan ook een steeds grotere uitdaging om op te vallen binnen dit enorme aanbod. Met behulp van de expertise van MaXXprint is het mogelijk om dit onderscheidende karakter te stimuleren. Samen met MaXXprint is het mogelijk om een omgeving te creëren waar sfeer en functionaliteit hand in hand gaan. Wij zijn gespecialiseerd in (groot formaat) prints en bieden maatwerkoplossingen om de sfeer en uitstraling van iedere ruimte of gebouw volledig te bepalen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van visuele oplossingen op wanden, vloeren, glas, stof en tal van andere concepten. Een unieke manier om een uniek gebouw met een unieke sfeer te creëren.

IMG_7078

Iedere ruimte verdient haar eigen sfeer

Gasten worden steeds veeleisender en verwachten niet alleen dat alle faciliteiten in een hotel aanwezig zijn, maar wensen ook een sfeer waarin ontspanning en gezelligheid centraal staat. De oplossingen van MaXXprint zijn er dan ook altijd op gericht om deze gemoedstoestand te bevorderen. De adviseurs van MaXXprint zullen met u in gesprek gaan om te bepalen welke visuele oplossingen in uw situatie het beste tot zijn recht komen. Hierbij kunt u ervoor kiezen om een bepaalde sfeer in het gehele gebouw te integreren, maar tevens heeft u de mogelijkheid om in iedere ruimte een unieke sfeer te creëren. Uw wensen en de behoeften van uw doelgroep staan hierbij centraal. Op basis van onze ervaring en expertise zullen wij in iedere situatie met een creatieve en passende oplossing komen. Visuele oplossingen die een onweerstaanbare uitwerking zullen hebben op de gebruikers van de ruimte.

Kies voor een totaalconcept

Wanneer u kiest voor MaXXprint, dan kiest u voor een totaalconcept. Onze visuele oplossingen vormen altijd een geheel. Oplossingen van muur tot muur, van glas tot deur en vaan gordijnen tot meubilair. Dit zorgt voor een samenhangende sfeer die direct een positieve invloed heeft op de gemoedstoestand van uw klanten. Naast visuele effecten, zijn de oplossingen van MaXXprint bijzonder functioneel. Zo is het mogelijk om te kiezen voor privacyverhogende oplossingen en zijn er volop mogelijkheden om de akoestiek in elke willekeurige ruimte verhogen. Dit samenspel van oplossingen maakt ons tot onderscheidende dienstverlener die we zijn. Het is dan ook niet voor niets dat wij in de afgelopen jaren verschillende toonaangevende bedrijven in de hotelbranche als klant hebben mogen verwelkomen.

 

Maak het verschil in een uitdagende markt

De hotelwereld is een dynamische wereld met een grote concurrentie en veeleisende klanten. In dit speelveld voelen wij volledig op ons gemak. Wij zien uw uitdaging tegelijkertijd als onze eigen uitdagingen. In alle situaties komen we daarom met een oplossing die de beleving van uw klanten positief zal beïnvloeden. Uw kans om een onderscheidende speler te blijven en uw klanten alleen het allerbeste te bieden.

IMG_7027

 

Wilt u vrijblijvend weten welke toepassingen in uw hotel mogelijk zijn?

Neem contact op

 

Hotels

Hotels

Creëer een onderscheidende uitstraling.

Kantoren

Kantoren

Stimuleer een prettige werkomgeving.

Horeca

Horeca

Sfeerbepalende visuele oplossingen.

Interieurbouwers

Interieurbouwers

Een betrouwbare en ervaren partner.

Facility managers

Facility managers

De uitdaging van grote projecten.

Retail

Retail

Inspirerend en functioneel tegelijk.

Zorginstellingen

Zorginstellingen

Sfeerverhogend voor medewerker en patiënt.

Onderwijs

Onderwijs

Een inspirerende leeromgeving.

Sportaccomodaties

Sportaccomodaties

Een energieke uitstraling